MM-finaali päättää Messin maajoukkueuran? “Olen onnellinen siitä, että se on viimeinen ottelu”

Lionel Messin edustama Argentiina eteni haastavien vaiheiden jälkeen jalkapallon MM-kisojen finaaliin. Välierissä Kroatia kaatui selvästi ja Lionel Messin unelma mestaruudesta jatkaa elossa.

Lue myös: Argentiina järjesti Kroatiaa vastaan näytöksen ja eteni finaaliin!

Argentiina eteni finaaliin voittamalla Kroatian helpohkosti välierissä. Näin ollen Lionel Messi saa uuden mahdollisuuden maailmanmestaruuteen ja asemaan kaikkien aikojen parhaana. 2014 Messi oli finaalissa jo lähellä.

Kisojen alku ei ollut kuitenkaan helppo. Argentiina hävisi ensimmäisen kerran lähes 40 peliin Saudi-Arabiaa vastaan. Sen jälkeen tappioihin ei ole ollut varaa.

“Avausottelu oli kova isku. Se oli ensimmäinen tappio 36 voiton perään. Ja hävitä vieläpä MM-kisojen avausottelussa. Emme uskoneet voivamme hävitä Saudi-Arabialle”, Messi totesi SkySportsin haastattelussa.

Messin mukaan hankala tilanne hioi joukkuetta yhteen. Jokainen peli on siitä alkaen ollut Argentiinalle “finaali”.

“Jokainen ottelu oli meille finaali ja meidän oli pakko voittaa. Tiesimme, että jos emme voita, tilanne olisi hankala meille.”

Messin viimeinen maaottelu?

Messi on yksi kaikkien aikojen pelaajista. Ikää on mittarissa jo kuitenkin 35 vuotta. Kommentit kielivät siitä, että kisat ovat miehen viimeiset.

“Olen erittäin onnellinen siitä, että saan päättää MM-kisataipaleeni finaaleihin. Kaikki näissä kisoissa on ollut tunteikasta”, Messi toteaa.

Messin mukaan kisojen päättäminen finaalilla on mahtavaa.

“Vuosia on vielä jäljellä. En usko pystyväni siihen enää (tämän jälkeen)”, Messi päättää.

Lue myös: Jalkapallon MM-kisojen välierien otteluohjelma, ennakkot ja lähetykset

MM-kisojen finaali pelataan sunnuntaina kello 17:00.

Päätoimittaja