Salkkarit-Mira poistuu yllättäen sarjasta!

Salkkarit-Mira poistuu yllättäen sarjasta!
Miran on aika mennä. Kuva: MTV/kuvakaappaus

Salatut elämät -sarjassa nähdään jälleen yllättävä käänne, kun pitkäaikainen hahmo Mira (Olga Heikkala), jättää Pihlajakadun taakseen. Olga Heikkala eli Salkkarit-Mira avasi päätöstään MTV Uutisille ja paljasti syynsä jättää suositun sarjan.

Heikkala ilmaisee tarvettaan muutokselle elämässään ja kertoo, että hänen aikansa Salkkareissa on nyt päättynyt. Hän korostaa haluavansa kohdata uusia haasteita ja uudistua.

“Tuntui, että olen tehnyt nyt oman aikani Salkkareissa. Olen sellainen tyyppi, että kaipaan uusia haasteita ja haluan uudistua. Nyt tuntui siltä, että pitää ottaa riskejä ja hypätä ikään kuin tyhjään,” hän kertoo.

Heikkala myöntää jännittävänsä katsojien reaktioita Miran poistumiseen sarjasta. Hän on kuitenkin pohtinut lähtöä pidempään ja kokee sen olevan luonteva askel eteenpäin. Hän ei myöskään sulje pois mahdollisuutta palata Salkkareihin tulevaisuudessa.

Miran tarinassa on ollut monia traagisia käänteitä, mutta Heikkala nostaa esiin erityisesti kohtaukset Miran ja Matin kanssa, etenkin intiimimmät sellaiset. Tällaisten kohtausten esittäminen vaati näyttelijältä vahvaa tunteiden hallintaa, ja synkät kohtaukset vaikuttivat myös hänen omaan mielialaansa työpäivän jälkeen.

Vaikka raskaiden kohtausten kuvaaminen oli haastavaa, Heikkala halusi päästä mahdollisimman lähelle kohtauksia ja antaa parastaan roolissaan. Hän kertoo myös, kuinka työskentely ohjaajan ja työkavereiden kanssa auttoi häntä palautumaan rankoista kohtauksista ja palaamaan todellisuuteen.

Olga Heikkala on kiitollinen Salkkarit-kokemuksestaan ja siitä, että sarja on tuonut hänen elämäänsä upeita ihmisiä. Vaikka hän jättää Miran taakseen, hän työskentelee parhaillaan intohimoprojektinsa parissa ja näyttää, että uusia haasteita ja mahdollisuuksia on luvassa tulevaisuudessa. Intohimoprojektista Heikkala ei avautunut tarkemmin.

Salkkarit-Mira on hahmo, jota moni fani jää varmasti kaipaamaan.

Lue myös: Salkkareiden viikon juonipaljastukset ja spekulaatiot – Aarolla uusi suunnitelma?

Päätoimittaja