Temptation Island Suomi on nyt nähty ja sen on aika loppua

Temptation Island Suomi on nyt nähty ja sen on aika loppua
Photo by <a href="https://unsplash.com/@michael75" rel="nofollow">Michael</a> on <a href="https://unsplash.com/?utm_source=hostinger&utm_medium=referral" rel="nofollow">Unsplash</a>

Tänään haluan ottaa puheeksi suositun reality-ohjelman, Temptation Island Suomen. Kyllä, olemme nyt saaneet kokea kaikki käänteet ja draamat, joita tämä ohjelma voi tarjota. Mutta onko se enää saman arvoinen kuin ennen? Olen pahoillani, mutta minun täytyy todeta, että Temptation Island Suomi on nyt nähty.

Ohjelman konsepti on yksinkertainen: neljä pariskuntaa lähtee erilleen ja kokeilee uskollisuuttaan houkutusten keskellä. Mutta tässä vaiheessa on tullut selväksi, että osallistujat ovat vain hahmoja suuremmassa pelissä. Heidät on typistetty vain hahmoiksi, joiden tarkoitus on luoda viihdettä ja draamaa katsojille. Sekään ei onnistu ja kehitystarinat ovat kadonneet.

Lue myös: Näkökulma: Onko Tempparit jo vanha juttu?

Monet katsojat ovat pettyneitä huomatessaan, että ohjelma ei anna enää mitään katsomisen arvoista. Sinkkuja ei pudoteta, käänteitä ei tapahdu, eikä kukaan kehity ihmisenä. Kaikki on tarkkaan käsikirjoitettua ja ohjattua ja tarkoitus on luoda vain hahmoja. Temptation Island Suomi on enemmänkin teatteria kuin todellisuutta.

Tietenkin ymmärrän, että viihdeohjelmat eivät ole aina täysin totuudenmukaisia. Mutta Temptation Island Suomi on astunut uudelle tasolle. Se on menettänyt sen, mikä teki siitä alun perin kiinnostavan. Katsojat haluavat nähdä aitoja tunteita ja ihmisten kehitystä. He haluavat elää mukana tarinassa, joka koskettaa heitä jollakin tasolla.

Päätoimittaja