Lauri Marjamäki sai potkut Kärpistä!

Lauri Marjamäki sai potkut Kärpistä!

Oulun Kärpät Oy on päättänyt purkaa sopimuksen valmentaja Lauri Marjamäen kanssa. Lauri Marjamäki sai potkut Kärpistä alle parin vuoden komennuksen jälkeen.

Päätös syntyi yhteistyössä seuran hallituksen kanssa, ja Marjamäki vapautetaan tehtävistään Liiga-joukkueen päävalmentajana. Sopimuksen purkamisen taustalla on joukkueen urheilullinen menestys, joka ei ole vastannut asetettuja tavoitteita.

Lue myös: Kommentti: Meneekö Jesse Puljujärven hypetys jälleen yli?

Vaikka Kärpät operoi liigassa miljoonamiehistöllä, joukkue on tällä hetkellä sarjassa viidentenäi. Tämä ei ole ollut seuran odotusten mukaista, mikä johti päätökseen tehdä muutoksia valmennusjohdossa.

Tilapäisenä ratkaisuna uutta päävalmentajaa ei ole vielä palkattu. Sen sijaan nykyinen valmennusryhmä, Ville Mäntymaan johdolla, vastaa joukkueen ohjauksesta runkosarjan ajan. Kärppien urheilujohto näyttää hakevan sisäisiä ratkaisuja parantaakseen joukkueen suoritusta ja palauttaakseen sen takaisin odotetulle menestyksen tielle. Seurassa odotetaan, että tämä päätös tukee joukkueen tavoitteita ja luo uuden suunnan kohti parempaa menestystä.

Lähde: Kärppien tiedote

Päätoimittaja