Pelicans kaatoi Tapparan ja kiri Lukon eroa umpeen

Tappara on jälleen taistelemassa Suomen mestaruudesta. Kuva: Santeri Kärki

Loistavan alkukauden Liigassa pelannut Lahden Pelicans jatkoi oivaa virettään kaatamalla Tapparan Nokia Areenalla luvuin 4-2.

Moni ei ennen kautta veikkaillut Pelicansia Liigan kärkisijoille. Niin vain joukkue on ennen joulutaukoa nyt sarjan toisella sijalla ennen kolmantena olevaa Tapparaa. Pelicans on Lukkoa perässä neljä pistettä.

Maanantain ainoassa ottelussa Pelicans haki jo toisen voiton Nokia Areenalla Tapparasta. Pelicans karkasi avauserässä 2-0 johtoon, vaikka hukkasi yhden rangaistuslaukauksen. Tappara otti peräti 7 jäähyä erässä.

Toiseen erään Tappara heräsi ja se nousi tasatilanteeseen, kunnes Pelicansin Sakke Hämäläinen vei joukkueen alivoimalla maalin karkumatkalle. Kolmannessa erässä Pelicansin Elias Vilen teki 4-2 maalin tyhjiin.

Tappio oli Tapparalle vasta toinen viimeiseen 12 otteluun.