Näkökulma – Tis-Tony tekee juuri sitä, mitä sinkun pitäisi tehdä Temppareissa

Näkökulma – Tis-Tony tekee juuri sitä, mitä sinkun pitäisi tehdä Temppareissa
Tony osasi tehdä juuri sitä, mitä sinkkujen kuuluukin tehdä. Kuva: Nelonen Media.

Temptation Island Suomen 12. kausi on edennyt siihen pisteeseen, että varatut lähtevät 24 h treffeille. Tis-Tony ei treffeille päässyt, mutta hänen ansiostaan kaudella on sentään nähty jotain jännittävää. Tis-Tony tekikin juuri sitä, mitä sinkun kuuluisi tehdä.

Tony tuli saarelle kesken kaiken sinkkuna ja hän oli Jasminen vanha tuttu. Aiemmin Tony oli ollut Temptation Islandissa varattuna. Tonyn saapumisesta ja historiasta voit lukea lisää täältä. Tonyn touhut olivat kyseenalaisia hänen omalla kaudella, mutta sinkun rooliin hän on loistava.

Jo heti alkuun Tonyn antamat haastattelut triggeröivät sekä Nicoa että Jyrkeä, jotka pitivät miestä suorastaan pellenä. Tony vastaili kysymyksiin rehellisesti, toki tietäen, että muut osallistujat eivät saa tietää vastauksista. Varatut miehet saivat ja he provosoituivat huomattavasti. Jyrke etenkin otti kierroksia asiasta ja Jyrken lähtöön vaikutti varmasti Tonyn saapuminen saarelle.

Lue myös: Tis-Jyrke ja Jasmine erosivat – eivät ole enää edes ystäviä!

Vaikka moni katsojakin tyrmäsi Tonyn haastatteluvastaukset, Tony on juuri sitä, mitä tämänkaltainen sarja tarvitsee. Pakkaa hämmentäviä sinkkuja.

Temptation Islandin aiemmat kaudet tarjosivat parempia suhdedraamoja

Kausien 1-7 aikana Temptation Islandille osallistuneet sinkut olivat aidosti testaamassa parisuhteita, hämmentämässä pakkaa ja viettelemässä varattuja. Pisimmälle pelin vei 5. kauden Fanny, joka piti Juhista pikkusormensa varassa pitkään, vaikka mitään tunteita ei ollut. Nämä kaudet muistetaankin parhaiten, sillä myös sinkkujen ja varattujen suhteen kehittyminen on mielenkiintoista.

Tony oli pitkästä aikaa jonkinlainen uhka, hämmentäjä, houkutus. Muut sinkut ovat viime vuosina olleet pikemminkin kivoja kavereita, hyviä olkapäitä tai äiti-hahmoja, kuten Smurffiina on Elmerille.

Tonyn kaltaisia aidosti pelaamaan lähteviä sinkkuja tarvitaan enemmän. Muuten sarjan voi lopettaa.

Lue myös: Temptation Island Suomi on nyt nähty ja sen on aika loppua

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin.

Kuva: Nelonen Media.

Päätoimittaja