Tis-Jyrke ja Jasmine erosivat – eivät ole enää edes ystäviä!

Tis-Jyrke ja Jasmine erosivat – eivät ole enää edes ystäviä!
Jyrke ja Jasmine eivät kestäneet houkutusten saarella loppuun asti. Kuva: Nelonen Media.

Temptation Island Suomi -ohjelman 12. kaudelta tutut TIS-Jasmine, 23, ja TIS-Jyrke, 33, ovat joutuneet julkisuuden valokeilaan eronsa myötä. Pariskunta poistui ohjelmasta yhdessä kesken kauden, mutta vasta hiljattain he paljastivat suhteensa päättyneen dramaattisesti ja yllättäen.

Jasmine avasi tilannettaan Instagramissa 20. joulukuuta kertoen, että heidän parisuhteensa tuli tiensä päähän muutama kuukausi Temptation Island -reissun jälkeen.

Eron taustasta Jasmine ei halunnut avautua tarkemmin, mutta hän korosti päätöksen olleen yksinomaan hänen. Hän toivoo säilyttävänsä ystävyyden entisen kumppaninsa kanssa, vaikka heidän välinen raja ylitettiin jo vuosia sitten.

Pariskunta vieraili hiljattain OMG!-podcastissa, jossa Jyrke paljasti käyttäneensä päihteitä Temptation Island -kuvausten jälkeen. Jyrke, joka on aiemmin avoimesti käsitellyt päihdemenneisyyttään, kertoi podcastissa “napsahtaneensa” ja päätyneensä päihdehoitoon. Tämä tapahtui noin kahden viikon mittaisen “sekoilurännin” jälkeen. Jyrken mukaan tämä johti välittömästi hänen ja Jasminen suhteen päätökseen, kun Jasmine jätti hänet samana päivänä.

Lue myös: Temptation Island Suomi on nyt nähty ja sen on aika loppua

Jasminen mielestä eroon päätymisen taustalla “helvetillinen tilanne”

TIS-Jasmine seisomassa Espanjan kaduilla
Jasmine koko erotilanteen helvetilliseksi. Kuva: Nelonen Media.

Jasmine kuvaili tilannetta itselleen “ihan täydeksi helvetiksi”. Jyrke puolestaan jakoi tapahtumista lisätietoa Instagram-tarinavideoillaan, joissa hän avoimesti myönsi virheensä päihteiden käytössä ja suhteen päättymisen omasta toiminnastaan johtuvaksi.

Hän painotti, ettei syytä erolle voi laittaa Jasminen piikkiin, vaan hän itse oli vastuussa tilanteesta. Jyrke kertoi myös vaikeuksistaan käsitellä päihdeongelmaansa ja ADHD-lääkityksen ottamista. Hän korosti, että hänellä on nyt kaikki hyvin ja elää sinkkuna.

Lue myös: Julia ja Semi lähtivät Temptation Islandilta yhdessä – Ovatko Semi ja Julia viedä yhdessä?

Vaikka tilanne oli vaikea, Jyrke halusi jakaa tarinansa varoituksena päihderiippuvuuden vaaroista. Hän muistutti, että päihderiippuvuuden kanssa ei kannata leikkiä ja kehotti muita olemaan tietoisia omista rajoituksistaan.

Tilanteeseen liittyy myös taustaa Temptation Island Suomi -ohjelman lehdistötilaisuudesta lokakuulta, jossa Jyrke kommentoi ohjelman olevan päihderiippuvaiselle “maanpäällinen helvetti”. Hän pohti, voisiko päihderiippuvainen voittaa ohjelman haasteet ja näyttää, että paljon riippuu mielen asenteesta.

Tässä valottuu dramaattinen käänne Temptation Island -pariskunnan elämässä, kun päihteiden käyttö ja niiden vaikutus suhteeseen johtivat erohetkeen. Ehkä Jyrken paikka ei olisi tosiaan ollut Temppareissa.

Temptation Island Suomen 12. kausi nähtävissä keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella ja Ruudussa.

Kuva: Nelonen Media.

Päätoimittaja