Sami Kurosen grillissä palaa sentään hiillos – Näin Kia ja Elmer selvisivät koettelemuksesta

Sami Kurosen grillissä palaa sentään hiillos – Näin Kia ja Elmer selvisivät koettelemuksesta
Kia ja Elmer lähtivät saarelle tekemään kontsaa. Kuva: Nelonen

Tis-Kia ja Elmer olivst kauden nuori pari. Viimeinen iltanuotio ei aiheuttanut suurempaa draamaa tai yllätyksiä. Sami Kurosen grilli saatiin sentään päälle.

Kian ja Elmerin viimeisellä iltanuotiolla Sami Kuronen aloittaa Elmerin grillaamisen siitä, onko mies oikeasti kehittynyt ja onko hän tullut tekemään kontsaa. Elmeri luikertelee aiheen ympärillä eikä osaa vastata edes Kian positiivisia piirteitä. Boring ja nollakontenttia.

Elmer on tunnettu Tiktok-videopalvelusta, jossa hän antaa etenkin miehille iskuvinkkejä sekä neuvoja hiustenlaittoon. Elmer kuvailee itse videoillaan, että hänellä on ”Suomen mintein fleda”. Pelkkä fleda tuntuukin välillä pyörivän päässä.

Kialle Kuronen näyttää pätkiä Elmerin juonittelusta, miten hän saa kontsaa 24h treffeiltä lähtemällä sinne Inkun kanssa. Nolo yritys päättyy pakkeihin ja Kia alkaa (viimein) kyseenalaistamaan Elmerin motiiveja. Unfortunately too little too late, sanoisi joku viisas ajattelija.

Lue myös: Näkökulma – Tis-Tony tekee juuri sitä, mitä sinkun pitäisi tehdä Temppareissa

Kian ja Elmerin viimeinen iltanuotio ei tuo draamaa

Kia ja Elmer eivät juuri liikoja iltanuotiolla Draamailleet. Kuva: Nelonen

Viimeisellä iltanuotiolla ei suurempaa draamaa löydy. Grillimaisteri Kuronen joutuu ohjaamaan Kian ja Elmerin keskustelua. Elmeri kiemurtelee kuin selkärangaton Orpo, kun häneltä kysyttiin, onko tullut tekemään vain leffaa. Kialle hän sanoi ei, mutta teot puhuvat muuta. Myös Nico tuli tekemään leffaa ja tällainen näkyy päällepäin.

Iltanuotiolla Kia tiedustelee puolisoltaan, onko hän oikeasti ymmärtänyt, kuinka paljon hän viettää aikaa puhelimellaan.

–Oletko oivaltanut, ettei puhelin ole maailman tärkein asia? Heti kun me lähdetään täältä, onko se taas sulle maailman tärkein asia ikinä? Kia kysyy Elmeriltä.

Elmer vastaa kumppanilleen hyvin puolustellen ja suorastaan uhriutuen.

–Jos sä haluat niin voidaan rikkoa mun puhelin tän jälkeen. Mä oon tosissani. Mä en tarvitse yhtään mitään muuta kuin sut, oikeesti, Elmer sanoo pontevasti.

Sami Kuronen ei tätä potaskaa purematta niellyt ja pian Elmer pehmensi puheitaan. Muutos uhkaa jäädä vähäiseksi.

Lopultapariskunta poistuu yhdessä nuotiolta. Koti-Suomessa kuvatulta videolta käy ilmi, että Elmer ja Kia ovat vielä yhdessä.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin.

Päätoimittaja