NHL:ssä murskatuloksia, suomalaiset eivät loistaneet

Yön NHL-kierroksella suomalaiset eivät olleet kirkkaimmassa parrasvalossa. Kierroksella nähtiin pari murskavoittoa.

Kierroksen suurinumeroisin voitto tuli, kun itäisen konferenssin suvereeni johtaja Boston Bruin murskasi lännen häntäpään Anaheim Ducksin peräti 7-1. Bostonin tšekkiläiset David Krejci ja Pastrnak olivat oivassa vireessä, tehtyään tehot 1+2 ja 3+1. Anaheimin Urho Vaakanainen keräsi tehhotilaston -2.

Lue myös: Hurja kolmen vuoden pelikielto – jääkiekkoilijalta meni vintti täysin pimeäksi! Katso video

Yön toinen suurempi voitto tuli Toronto Maple Leafsin kukistettua Philadelphia Flyersin luvuin 6-2. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja Leafsin tehokkain oli Calle Jarnkrok tehoilla 1+2. Kolme pistettä keräsivät myös Mitch Marner (0+3) ja John Tavares (1+2).

Laineen kiikariputki jatkuu

Patrik Laineen edustama Columbus kohtasi yön kierroksella Washingtonissa Capitalsin.

Laine oli sijoitettu ottelun alussa Columbuksen kakkosketjuun. Ottelusta ei mitään suurta klassikkoa muodostunut ja ottelun ainoa maali nähtiinkin jo ajassa 2:43, kun Erik Gustafsson vei Capitalsin johtoon.

Lopun kiri ei tuonut lisämaaleja kummallekaan, joten pisteet Capitalsille. Blue Jacketsin pudotuspelihaaveet ovat jo käytännössä menetetty.

Patrik Laine ampui peräti yhdeksän kertaa maalia kohti, mutta ei onnistunut ohittamaan nollapelin pelannutta Darcy Kuemperia.

Lue myös: Suomalaiset vireessä yön NHL-kierroksella, Aholle peräti kolme pistettä

Päätoimittaja