7 edullista lahjaideaa isänpäiväksi

7 edullista lahjaideaa isänpäiväksi
Isänpäivää vietetään 12.11.2023.

Isänpäivä on erityinen päivä, jolloin voimme osoittaa kiitollisuutta ja rakkautta isillemme.

Jos etsit edullisia tai ilmaisia lahjaideoita isänpäiväksi, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle 7 edullista lahjaideaa, jotka varmasti ilahduttavat isääsi.

1. Käsintehty kortti

Yksi edullinen ja henkilökohtainen lahjaidea isänpäiväksi on käsintehty kortti. Voit käyttää erilaisia askartelumateriaaleja ja kirjoittaa korttiin lämpimiä sanoja isällesi. Tämä lahjaidea on varmasti sydämellinen ja tulee suoraan sydämestäsi.

2. Herkullinen aamiainen

Isänpäivänä voit yllättää isäsi valmistamalla hänelle herkullisen aamiaisen. Voit valmistaa esimerkiksi munakasta, pekonia, tuoreita hedelmiä ja vastapuristettua mehua. Isäsi varmasti arvostaa tätä herkullista ja huomaavaista eleesi.

Aamiaisen sijaan voit kokata myös muita ruokia. Ota alta ideat talteen! 

Pekoni ja herkkusienet uunissa; takuuvarma resepti

Ranskalainen sipulikeitto; Katso takuuvarma resepti!

3. Valokuva-albumi

Valokuva-albumi on loistava tapa koota yhteisiä muistoja ja hetkiä isänpäiväksi. Voit valita valokuvia eri vuosilta ja järjestää ne albumiin. Lisää mukaan muutamia hauskoja kuvatekstejä ja muistoja. Tämä lahjaidea tulee varmasti herättämään tunteita ja muistelemaan yhteisiä hetkiä.

4. Kirja

Isänpäivä on oiva hetki antaa isälle kirja, josta hän voi nauttia. Valitse kirja, joka sopii isäsi mielenkiinnonkohteisiin, kuten jännitysromaani, elämäkerta tai tietokirja. Kirja tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja uppoutua tarinan maailmaan.

5. Puutarhatyökalut

Jos isäsi viihtyy puutarhassa, puutarhatyökalut ovat loistava lahjaidea isänpäiväksi. Voit hankkia hänelle uuden kastelukannun, puutarhahanskat tai vaikkapa uuden kottikärryn. Nämä käytännölliset lahjat ilahduttavat varmasti isääsi ja auttavat häntä puutarhatöissä.

6. Hemmotteluhetki

Anna isällesi lahjakortti hemmotteluhetkeen. Voit valita lahjakortin esimerkiksi hierontaan, spa-hoitoon tai parturikäyntiin. Tämä lahjaidea antaa isällesi mahdollisuuden rentoutua ja nauttia hetkestä itselleen.

7. Ulkoiluharrastus

Isänpäivänä voit järjestää isällesi ulkoiluharrastuksen. Voit lähteä yhdessä patikoimaan, pyöräilemään tai vaikkapa kalastamaan. Tämä lahjaidea tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä ja nauttia luonnosta.

Isänpäivää vietetään Suomessa marraskuun toisena sunnuntaina. Tänä vuonna isänpäivä on 12.11.2023. Muista varata aikaa isäsi kanssa ja tehdä päivästä erityinen hänelle.

Päätoimittaja