Jalkapallon MM-kisojen pronssiottelun ja finaalin aikataulut ja lähetysajat

Jalkapallon MM-kisat ovät kääntyneet loppusuoralle. Jäljellä ovat enää kisojen pronssiottelu ja finaalipeli.

Kisojen mitaliottelut avataan lauantaina 17.12.2022 kello 17:00. Pronssipelissä vastakkain ovat pettyneet Kroatia ja Marokko. Marokko on ollut kisojen suurin yllättäjä, joka kuitenkin hävisi omassa välierässään Ranskalle. Esitys oli oikein pirteä, mutta pari tuomarivirhettä sekä avauskokoonpanon pelaajien poissaolot olivat tällä kertaa liikaa. Kroatialla vastaavasti pakka ei pysynyt kasassa Argentiinaa vastaan ja joukkue oli selvästi huonompi. Edelliskisojen hopeamitalisti lähtenee kuitenkin pronssitaisteluun motivoituneena.

Aiheesta lisää:

Argentiina järjesti Kroatiaa vastaan näytöksen ja eteni finaaliin!

Ranska eteni MM-finaaliin, Marokolta hyvä taistelu

Finaali pelataan sunnuntaina ja siinä ovat vastakkain Argentiina ja Ranska. Myös tämä peli alkaa kello 17:00. Hallitseva mestari Ranska on ollut läpi kisojen vakuuttava, vaikka omissa on aina soinut Marokko-ottelua lukuun ottamatta. Antoine Griezmann on ollut kova nimi yllättäen keskikentällä ja Kylian Mbappe sekä Oliver Giroud ovat iskeneet maaleja kovalla tahdilla.

Argentiina avasi kisat tappiolla, mutta sen jälkeen se on aina tehnyt tarvittavan ja joukkueen kapteeni Lionel Messi on ollut vanhoilla päivillään maaginen. Messi pelannee viimeisiä maaotteluitaan ja nyt on viimeinen sauma voittaa himoittu maailmanmestaruuspokaali.

Lue myös: MM-finaali päättää Messin maajoukkueuran? “Olen onnellinen siitä, että se on viimeinen ottelu”

Pronssiottelu 17.12.2022

17:00 Kroatia – Marokko

Lähetys katsottavissa MTV ja Cmore

Finaali 18.12.2022

17:00 Argentiina – Ranska

Låhetys katsottavissa YLE TV2 ja Yle Areena

Päätoimittaja